Tag speedbådskørekort i SVENDBORG - Få det på én dag

Tag dit speedbådskørekort i Svendborg altså i et område der minder om det caribiske øhav – nemlig det sydfynske. Vi lærer dig alt om at sejle en speedbåd, sikkerheden i havnen og ikke mindst giver dig en fed dag på vandet. Hvis du allerede har et speedbådskørekort og gerne vil have genopfrisket nogle ting. Kontakt os endelig vi tilbyder gratis genopfriskningskurser.

Prisen dækker over alt materiale & forplejning i form af frokost på dagen
(ex. censor- og administrationsgebyr på samlet 550 kr.)

Hvornår skal man have speedbådskørekort?

Der er som sådan ikke et tidspunkt, hvor man skal have et speedbådskørekort, men det vil kunne give dig en masse fede oplevelser på vandet. Og ja, faktisk passer det ikke helt, der findes tidspunkter, hvor et speedbådskørekort er et krav. Nemlig hvis du ønsker at være kaptajn på både over 4 meter med 25 HK i motorkraft eller mere.

OBS! Nye regler – ​​fra d.1 maj 2020 skal alle der manøvrere din speedbåd eller vandscooter have et speedbådsbevis eller vandscooter bevis. Før var det nok, hvis der var én ombord, som havde et gyldigt certifikat.

Hvad kan du bruge et speedbådskørekort til?

Du kan gå utallige fede oplevelser i møde med et speedbådskørekort. Næste gang du er på charter ferie og gerne vil leje en båd, for at opleve feriedestinationen fra vandsiden. Selv uden et speedbådskørekort, kan du gøre dette, men med kortet har du en større tryghed på vandet, og hvordan du hurtig lære en ny båd og havn at kende. Beviset er internationalt og kan bruges i det meste af verden.

Hvad må du sejle med et speedbådskørekort?

Med et speedbådskørekort i hånden har du ret til, at føre alle typer både op til 15 meter i længden uden begrænsning på motorens størrelse. Speedbådskørekort gælder dog ikke for erhvervsfartøjer. Der gælder desuden særregler for fritidsfartøjer, der medtager passagerer.

SPEEDBÅDSKØREKORT HOS SEJLGO​​

Få et speedbådskørekort

Speedbådscertifikatet som det også hedder, får du ved at gennemføre en teoretisk- og en praktisk prøve. Når du skal op til prøven, skal du blandt andet vise kendskab til søvejsreglerne, almindelig anvendelse af knob og stik, sikkerhedsudrustning og redningsudstyr. Det er alt sammen nyttig viden, når du skal føre en speedbåd forsvarligt og varetage sikkerheden optimalt.

Hvad lærer du til speedbådskørekort hos Sejlgo?

Du får intensiv teoriundervisning, samt undervisning i de praktiske øvelser på vandet, der skal udføres til den gældende prøve. På den måde bliver du klar til at sejle både sikkert og lovligt på blot én dag med lidt arbejde hjemmefra.

Speedsbådsprøven

Prøven består af en praktisk og en teoretisk prøve. Begge prøver aflægges over for den samme censor. Bestået forudsætter, at begge prøver gennemføres med et tilfredsstillende resultat.

Forberedelse

Ved tilmelding til vores kursus får du adgang til vores online materiale. På den måde kan du, når det passer dig, bruge tiden på forberedelsen. Det vil gøre dig velforberedt inden kursusdagen, som består af både teori, praksis og en afsluttende prøve. Er du ordblind, så fortvivl ikke! – hvis du blot informerer vores instruktør, så har vi det bedst mulige udgangspunkt hjælpe dig igennem forløbet.

Hvad koster det at tage speedbådskørekort?

Hos SEJLGO koster kurset kr. 950,- plus censor og admin. gebyr på kr. 550,-.
Du betaler kr. 500,- ved tilmelding og resten på kursusdagen, enten kontant eller på MobilPay. Prisen inkluder undervisningsmateriele og fuld forplejning i form af drikkevarer, tapas frokost samt the og kaffe.

Hvor er dit speedbådskørekort gyldigt?

Beviset er internationalt og kan bruges i det meste af verden.

Andre har spurgt til

Prøvedeltageren skal være fyldt 16 år. Der er ikke krav, om at du skal have sejlerfaring. Rigtig mange af dem der tilmelder sig, har aldrig sejlet før! Prøvedeltageren skal medbringe legitimation, som kan anvendes af censor til at identificere prøvedeltageren. Hvis prøvedeltageren ikke består prøven, skal der anmeldes en ny prøve, før eleven igen kan gå til prøve. Der skal ifølge Dansk Sejlunion gå min. 14 dage mellem prøverne. Så der er tid til at læse op på lektien.

Betalingen foregår på hjemmesiden og kvitteringen sendes til din mail. Kvitteringen skal du også medbringe, hvis du benytter dig af muligheden for at øve sejlads inden kursusstart.

Vi har mange kursister, som ikke har den store sejlererfaring, og nogle ønsker blot at have muligheden for at låne eller leje en båd på ferien. Men pas på! Ofte starter det med en forelskelse og ender det med en livslang kærlighed til sejlerlivet.

Sejl med os

01.

Sikkerhed ombord

Det er ofte ikke en hændelse, som skaber alvorlige ulykker, men flere sammenfaldne! Med viden og træning kan du sejle sikkert

02.

Brug dit kompas

Når du kan navigere efter kompas og navigationsudstyr, står hele verden åben uanset kursen

 
03.

Brug dit søkort

Bliv tryg under turen, ved at kunne læse dit søkort korrekt

04.

Sikkert i havn

Langt de fleste skader ved sejlads sker i havnen. Kom sikkert i havn med godt sømandsskab

Scroll til toppen