fbpx

Lær at sejl sejlbåd

Lær at sejle i en mindre sejlbåd og få praktisk undervisning på vandet. Du vil i en mindre sejlbåd få en langt bedre forståelse for hvordan dine sejl arbejder, når der kommer pres på. 

Du kan sejle med os en hel weekend eller en enkelt dag – alt efter hvad der passer dig bedst.

Har du spørgsmål?

Ring til mig på +45 42 57 29 89

Lær at sejl en sejlbåd hos Sejlgo

Lær at sejl sejlbåd

Efter en dag eller weekend kan du sætte sejl som en professionel skipper

Praktisk undervisning

Du er kaptajnen, og vi stiller alle de nødvendige remedier til rådighed.

Praktisk duelighed

Kan bruges som den praktiske del af et duelighedsbevis (sønæringsbevis)

En uforglemmelig dag eller weekend

Undervisning i Sejlads

At sejle en mindre sejlbåd giver en intim oplevelse på vandet. Ideel for dem, der søger en personlig og håndgribelig tilgang til sejlads.

Vi hjælper dig igennem:

  • Forståelse af tovværk, knob og stik
  • Bådens dele og maritime udtryk
  • Udførelse af havnemanøvrer
  • Sætning, bjærgning og trimning af sejl
  • Navigation i forhold til vindretninger
  • Styring af båden med vind og kompas
  • Mand over bord (for sejl og motor) 
  • Sikkerhedsprocedurer til søs
Få undervisning i sejlads

En hel weekend

Fredag til søndag inkl. fuld forplejning

3500 kr.

Du kan booke flere deltagere ved kassen

Enkelt dag

Fredag, lørdag eller søndag

1500 kr

Du kan booke flere deltagere ved kassen

Kom på vandet med sejlgo

Find det tidsrum der passer dig bedst

Hvornår kan du hoppe ombord?

Vi tilbyder både weekend- og hverdagskurser i sejlads. Vi starter altid med det grundlæggende og gennemgår hvert elementer grundigt og i et behageligt tempo. 

Vores mindre sejlbåde er perfekte til undervisning; de er lette at håndtere og ideelle for begyndere. Vi sørger for alt nødvendigt på kurserne herunder redningsveste og forplejning.

Med maksimalt 4 kursister og en instruktør om bord får du den mest personlige vejledning.

Vi sørger for næsten alt

Det praktiske på kurset

Det kræver ingen forudsætninger for at deltage på vores kursus i praktisk sejlads. Du kan enten være en erfaren skipper eller aldrig have sejlet før. Vi sørger for at tilpasse alt undervisning efter niveauer. Vi tilbringer hele dagen på vandet, så husk at tjekke vejret og medbring varmt og vandtæt tøj. Kursusprisen inkluderer fuld forplejning. Ønsker du at gå op til den praktiske prøve i duelighedsbeviset, koster det 500 kr. på dagen for prøvegebyret.

Vi sejler kun under sikre forhold. Hvis vejret ikke tillader sejlads på åbent hav, tilpasser vi undervisningen til at foregå i læ eller i havnen, samt med undervisning på land. Skulle vejret forhindre os i at gennemføre kurset, forbeholder vi os retten til at flytte det til et andet tidspunkt.

Er du nysgerrig på mere?

Vi har et hav af sejlerkurser

Hvis du gerne vil blive en dygtig sejler, er du landet på den helt rigtige side. Vi har masser af forskellige sejlerkurser til alle niveauer. 

Du får klart mest ud af kursuset i sejlads, hvis du har et speedbådskørekort eller har kendskab til teorien på et duelighedsbevis

Sejltur i det sydfynske

På en sejlerskole som Sejlgo. Her kan du tage et kursus i sejlads, hvor du sammen med profesionelle skippere sejler rundt og lærer alt det praktiske på vandet. Men det er en god ide at kombinere med noget teori, som bl.a. kan læres på et speedbådskursus.

Ja, alle kan lære at sejle, hvis de har lysten. Ligesom med mange andre ting i livet, er det lysten der skal drive værket. Og det behøves faktisk ikke tage oceaner af tid, men der er alligevel en hel del viden, som skal læres, før du kan sejle rundt i en 40 fods sejlbåd. 

Du kan lære at sejle en sejlbåd for 1500 kr. pr. person hos Sejlgo. Her sejler du 8 timer med andre sejlere og en dygtig skipper. Hvis du gerne vil have længere tid på vandet, kan du købe et weekendskursus til 3500 kr. pr. person.

Scroll to Top