fbpx

Vandscooterbevis

Tag dit vandscooterbevis i Svendborg altså i et område der minder om det caribiske øhav – nemlig det sydfynske. Vi lærer dig alt om at håndterer en vandscooter, herunder sikkert nødstop og mand over bord. Hvis du ikke allerede har et speedbådskørekort, kan du enten tage det først eller kan du tage den teoretiske del, som afsluttes med en skriftlig eksamen. Vi følger Søfartsstyrelsens bekendtgørelse og giver naturligvis Beståelsesgaranti, samt et seriøst og udbytterigt kursus.

Praktisk prøve

600 kr.

Tilbudspris: 480 kr.

Ovenståendepris dækker over alt materiale & forplejning i form af frokost på dagen (ex. censor- og administrationsgebyr på samlet 550 kr.)

- Book flere deltager ved kassen

BEMÆRK: En praktisk prøve kræver et gyldigt speedbådskørekort

Vandscooterbevis introduktion

Hvis du allerede har et speedbådskørekort, så kan du opgradere til også at måtte sejle vandscooter ved at medbringe din egen vandscooter og tage en praktisk prøve hos os. Tag vandscooterbevis som supplering til dit speedbådskørekort eller helt fra bunden og medbring din egen vandscooter. I må gerne være flere, der deles om samme vandscooter. Man må ikke længere føre en vandscooter med et speedbådscertifikat. For at sejle en vandscooter kræver det et særligt vandscooterbevis. Når du tager dit vandscooter kursus hos os, bliver du sejlklar på et sted imellem nogle få timer og en halv dag. Har du i forvejen speedbådscertifikat, duelighedsbevis eller på anden måde den teoretiske del, så skal du blot op til en praktisk prøve. Har du ikke det, så skal du til prøve i både teori og praktisk sejlads med vandscooter. 

Vandscooterbevis hos Sejlgo

På kursusdagen får du intensiv teoriundervisning samt undervisning i de praktiske øvelser, der skal udføres til den gældende prøve. På kursusdagen skal du medbringe legitimation, egen vandscooter og være korrekt påklædt. Man skal være 16 år for at føre en vandscooter, men du kan i teorien godt tage kurset inden du fylder 16. år.

Hvad lærer du, når du tager dit vandscooterbevis hos SejlGo?

Et vandscooterbevis giver dig ret til at føre en vandscooter i både danske og internationale farvande. Vandscooter Beviset sikrer, at føreren af vandscooteren har et grundlæggende kendskab til sejlads, søvejsregler og sit fartøj. Der er praktiske øvelser på vandet, på egen vandscooter og det afsluttes med en prøve over for censor.

Vandscooter prøven

Prøven består af praktiske øvelser med vandscooteren på vandet. Du skal også vise at du har kendskab til søvejsreglerne, vise sikker adfærd på vandscooteren samt løbende vurdering af risici under sejladsen, samt demonstrere sejlads med varierende hastigheder, herunder styring og manøvrering under acceleration og ved høj og lav hastighed.

Hvad koster et vandscooterbevis?

Hos SejlGo koster den praktiske prøve kr. 600,- plus censor og admin. gebyr på kr. 550,-. Har du ikke allerede et speedbådskørekort, skal du også have den teoretiske del. Praktisk og teoretisk del koster samlet kr. 1.100,-. Hvis du også vil have et speedbådskørekort, kan du få det samlet – speedbådskørekort + vandscooter teori og praktisk kursus kr. 1.700,-
(OBS! priserne er ex. censor- og administrationsgebyr på samlet 550 kr. pr. prøve)

Hvornår skal man have vandscooterbevis?

Fra 1. januar 2018 skal man have et vandscooterbevis for at sejle vandscooter. Har du et fritidssejlerbevis som også kaldes for speedbådskørekort, kan du nøjes med at bestå den praktiske del af vandscooterprøven for at opnå et bevis.

OBS! Nye regler – fra d.1 maj 2020 skal alle der manøvrere din speedbåd eller vandscooter have et speedbådskørekort eller vandscooterbevis. Før var det nok, hvis der var én ombord, som havde et gyldigt certifikat.

Hvad kan du bruge et vandscooterbevis til?

Du kan gå utallige fede oplevelser i møde med et vandscooterbevis. Du skal have et vandscooterbevis, og der skal være en gyldig ansvarsforsikring, når du sejler med vandscooter og du skal huske at overholde søvejsreglerne. Reglerne gælder altid, når du er fører, uanset om du er lejer eller ejer af vandscooteren/jet skiene.

Hvor er dit vandscooterbevis gyldigt?

Beviset er internationalt og kan bruges i det meste af verden.

Internationale certifikater med beståelsesgaranti

Vær opmærksom på at der bliver udført mere og mere kontrol, og at man IKKE må føre vandscooter uden et vandscooterbevis. OBS! Speedbådskørekortet er ikke gældende til vandscooter. Vi tilbyder beståelsesgaranti og det skal forstås på den måde, at skulle man, mod forventning, ikke bestå prøven, får man tilbudt et nyt kursus, hvor den eneste udgift er selve prøvegebyret. Langt de fleste af vores kursusdeltagere består prøverne i første forsøg.

Vores undervisere på vandscooter

Du bestemmer selv

Vi har kurser i både hverdage og weekender. Du bestemmer derfor selv hvornår du ønsker at tage dine certifikater

Dygtige og erfarne instruktører

Vores instruktører er alle sammen med erfaring og en daglig gang i sejler branchen. Alle sammen certificeret hos Dansk Sejlunion.

Små hold

Vi er allesammen meget forskellige når vi skal lære nye ting. Alle vores hold er mindre hold, så du som kursist får en mere 1:1 undervisning - meget anderledes i forhold til mange andre sejlerskoler i Danmark

Kvalitet i undervisningen

Vores undervisningsmateriale er skræddersyet baseret på mange års erfaringer, personlige fejltagelser og selvfølgelig Søfartsstyrelsens krav til speedbådbeviser i Danmark.

Opgradere dine egenskaber

Vi udsteder alle tilgængelige indenfor sejlads. Har du allerede taget et af vores kurser, så tilbyder vi rabat, hvis du vælger at tage flere.

Gratis genopfriskningskurser

Hvis du allerede har et vandscooterbevis, men ikke helt kan huske de basal ting, så kan du tage på et gratis genopfriskningskursus hos os.

Betalingen foregår på hjemmesiden og kvitteringen sendes til din mail. Kvitteringen skal du også medbringe, hvis du benytter dig af muligheden for at øve sejlads inden kursusstart.

På alle vores kurser giver vi beståelsesgaranti. Det skal forstås på den måde at skulle man, mod forventning, ikke bestå prøven på prøve dagen, så får man tilbudt et nyt kursus, hvor den eneste udgift er selve prøvegebyret.

Selvfølgelig kan du det. På hjemmesiden skal du dog oprette hver enkelt bruger og betale for hver enkelt bruger. Vores system kræver et unikt brugernavn samt emailadresse for at kunne følge den enkelte kursist i undervisningen.

Scroll to Top