Har du dine beviser, men er ikke helt tryg ved at sejle?

Det kan være, at drømmen om at sejle som udgangspunkt ikke rakte længere end til beviset. Nu er der måske blevet pustet ild i en gammel drøm, men tiden er gået, og du har glemtet par teoristiske eller praktisk ting, siden du tog dine sejlerkurser. Hvis det er tilfældet, kan det være en god idé at få dem genopfrisket. Vi tilbyder gratis genopfriskningskurser. Det eneste krav er, at du har taget et speedbådskørekort, duelighed i navigation hos os, og at vi har et åbent hold. Hvis du ønsker et genopfriskningskursus, skal du blot rette henvendelse til os.

Uanset dit fartøj er der en række generelle regler, som du skal kende, når du sejler ud. Her får du muligheden for at genopfriske dem.

Du skal ikke op til prøver eller lign.. Det er alene en mulighed for at få de vigtigste ting opfrisket fra dengang du tog beviset.

– Vi sørger for det hele på dagen herunder frokost, bøger, materiale, og hvad du ellers måtte have behov for. 

Hvorfor tilbyder vi et genopfriskningskursus - gratis?

Det gør vi, fordi vores vigtigste mission er at få dig ud på vandet, så du kan få de fantastiske oplevelser, der er mulige, når du kan – og ikke mindst bruger – din sejlads

 

Hvor lang tid tager et genopfriskningskursus?

Du vil typisk blive en del af et eksisterende hold, som enten også skal have noget genopfrisket, eller som tager det pågældende bevis for første gang. Du vil ikke have behov for at være med til det hele, og derfor er det bedst, hvis du retter direkte kontakt til os. Derved kan vi bedre skræddersy det efter dit behov.

Andre har spurgt til

Prøvedeltageren skal være fyldt 16 år. Der er ikke krav, om at du skal have sejlerfaring. Rigtig mange af dem der tilmelder sig, har aldrig sejlet før! Prøvedeltageren skal medbringe legitimation, som kan anvendes af censor til at identificere prøvedeltageren. Hvis prøvedeltageren ikke består prøven, skal der anmeldes en ny prøve, før eleven igen kan gå til prøve. Der skal ifølge Dansk Sejlunion gå min. 14 dage mellem prøverne. Så der er tid til at læse op på lektien.

Sejl med os

01.

Sikkerhed ombord

Det er ofte ikke én hændelse, som skaber alvorlige ulykker, men flere sammenfaldne! Med viden og træning kan du sejle sikkert

02.

Brug dit kompas

Når du kan navigere efter kompas og navigationsudstyr, står hele verden åben uanset kursen

 
03.

Brug dit søkort

Bliv tryg under turen, ved at kunne læse dit søkort korrekt

04.

Sikkert i havn

Langt de fleste skader ved sejlads sker i havnen. Kom sikkert i havn med godt sømandsskab

Scroll to Top