fbpx

Om Sejlgo

Sejlgo er en Sejlerskole med afdelinger i Svendborg og Fredericia, men har efterfølgende udvidet med en eventafdeling, hvor der primært bliver afholdt arrangementer for virksomheder. Alt handler om at bruge sejlads i mange henseender, men med fokus på at blive en dygtig skipper.

Kursister fra Sejlgo på vej ud for at sejle

Tak for en rigtig dejlig dag med seriøse - men også hyggelige og underholdende undervisere/instruktører, der formåede at skabe en tryg og afslappende atmosfære om prøven. Både på land og til vands.

– Fra Trustpilot – 5 ud af 5

Vi er alle begejstrede for og bidt af det maritime miljø, og vi vil så gerne dygtiggøre flere sejlere – ved at øse ud af vores viden og erfaring.

SEJLGO er stiftet af Joakim Frost Skjellerup. Det er skabt ud fra en passion for sejlads og består af dygtige instruktører, som alle har det til fælles, at vi vil skabe sejlerkurser med stort fokus på sikkerhed til søs. Alle vores instruktører er erfarne sejlere, og certificerede.

Sejl med os

01.

Sikkerhed ombord

Det er ofte ikke en hændelse, som skaber alvorlige ulykker, men flere sammenfaldne! Med viden og træning kan du sejle sikkert

02.

Brug dit kompas

Når du kan navigere efter kompas og navigationsudstyr, står hele verden åben uanset kursen

 
03.

Brug dit søkort

Bliv tryg under turen, ved at kunne læse dit søkort korrekt

04.

Sikkert i havn

Langt de fleste skader ved sejlads sker i havnen. Kom sikkert i havn med godt sømandsskab

LAD OS HJÆLPE DIG MED AT BLIVE SEJLER!

Drømmer du dig også væk til solrige himmelstrøg, så lad os hjælpe dig billigt på vej. Der vil være et begrænset antal pladser på kurserne, og derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig hurtigst muligt

Scroll to Top