Sejlerkurser

SEJLERKURSER I SPEEDBÅDSKØREKORT | VANDSCOOTERBEVIS | DUELIGHEDSBEVIS

Drømmer du om at opleve livet på vandet, ofte med vinden som drivkraften, så er et sejlerkursus lige noget for dig. På vores sejlerkurser lærer vi dig de teoretiske og praktiske ting om sejlads, men også hvordan du bruger sejladsen. Det kan f.eks. være en bæredygtig alternativ ferieform. Sejlerkurser lærer dig, hvordan og hvorledes du bliver en dygtig sejler, når du tager ture ud på vandet. Det behøver ikke nødvendigvis være på de lange togter, hvor du får alle dine fede oplevelser til søs. 

Se alle de kursustilbud som SejlGo tilbyder. Vi kan tilbyde alle de kurser og uddannelser, man kan kvalificere sig til som fritidssejler. Vi kombinerer teori og praksis i alle vores kurser, og giver dig som deltager den fornødne sikkerhed til at tage ud på egen hånd – og ikke mindste at kunne invitere gæster med ombord.

01.

Når du tager dit speedbådskørekort hos os, bliver du sejlklar på kun én dag – og så der er beståelsesgaranti!

SPAR 20% Forårs Rabat

02.

Hvis du allerede har et speedbådskørekort, kan du opgradere til også at måtte sejle vandscooter. Du medbringer din egen vandscooter og tager en praktisk prøve hos os

03.

Uanset om du har et speedbådskørekort i forvejen eller ej, så kan du, hvis du ønsker et større kendskab til både navigation og søkort, med fordel tage et duelighedsbevis

04.

05.

Hvilke kurser skal jeg tage for at lære at komme på vandet?

Duelighedsbevis

Hvis du skal lære at sejle, skal du tage et duelighedsbevis. Dette kursus tager dig igennem den teoretiske del af at sejle. Her lærer du alt om søvejsregler, nødsignaler, lydsignaler og generel god sejlerviden. Det tager typisk en weekend (tre sammenhængende dage) at bestå et duelighedsbevis. Når du har bestået prøver i både teori og praksis, får du dit duelighedsbevis.

Speedbådskørekort
Er du mere til fart? Så kan du tage et speedbådskørekort og/eller vandscooterbevis som et sejlerkursus. Kurserne er typisk forholdsvis hurtige og kan klares på 5 – 6 timer.

Høj faglighed i vores sejlerkurser

Alle undervisere, som underviser på vores sejlerkurser, har deres daglige gang i sejlerbranchen, og alle er certificerede efter nødvendige retningslinjer og lovmæssige krav. Det betyder også, at vi kan tilbyde nogle af de mest faglige sejlerkurser i Danmark.

Hvordan tilmelder jeg mig et sejlerkursus?

Du finder det sejlerkursus, som du gerne vil tilmeldes. Vi tilbyder speedbådskørekort, duelighedsbevis, yachtskipper og vandscooterbevis. Under hver kursusside kan du se ledige tider ved at trykke “book nu”. Her vælger du det tidspunkt, som passer dig bedst og gennemfører købet. Du vil modtage bekræftelse på din booking umiddelbart efter gennemført køb. 

Fandt du ikke en tid, som passede dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi udvider løbende med nye hold og tider. Ring til os. 

Kryds atlanten med denne uddannelse

Yachtskipperuddannelserne er overbygningsuddannelser på duelighedsprøven for fritidssejlere. Uddannelserne er opbygget således, at indholdet fra de foregående uddannelser forudsættes kendt til prøverne ved Yachtskipperuddannelserne.

Scroll to Top