fbpx

Sejlerkurser

Vi tilbyder sejlerkurser indenfor duelighed, speedbåd, vandscooter, navigation og generel sikkerhed til søs. Drømmer du om at opleve livet på vandet, ofte med vinden som drivkraften, så er et sejlerkursus lige noget for dig. På vores sejlerkurser lærer vi dig de teoretiske og praktiske ting om sejlads, men også hvordan du bruger sejladsen. Det kan f.eks. være en bæredygtig alternativ ferieform. Sejlerkurser lærer dig, hvordan og hvorledes du bliver en dygtig sejler, når du tager ture ud på vandet. Det behøver ikke nødvendigvis være de lange togter, hvor du får alle dine fede oplevelser til søs. 
Speedbådskørekort

Speedbådskørekort

Når du tager dit speedbådskørekort hos os, bliver du sejlklar på kun én dag - og så der er beståelsesgaranti!

Duelighedsbevis hos sejlgo

Duelighedsbevis

Uanset om du har et speedbådskørekort i forvejen eller ej, så kan du, hvis du ønsker et større kendskab til både navigation og søkort, kan du med fordel tage et duelighedsbevis

Vandscooterbevis

Vandscooterbevis

Du medbringer din egen vandscooter og tager en praktisk prøve hos os

Lær at sejl en sejlbåd hos Sejlgo

Sejlads i sejlbåd

Lær at sejl en sejlbåd sammen med vores dygtige skippere og andre sejlere

Havnemanøvre kursus hos sejlgo

Havnemanøvre

Bliv tryg næste gang du sejler i en havn

Husk din førstehjælpspakke, når du sejler ud

Førstehjælpskursus

Førstehjælpskursus til sejlere, individuelle grupper, sejlklubber, sejlforeninger og virksomheder. 

sejlerkursus,sejlerkurser,speedbådskørekort,duelighedsbevis,speedbådsbevis

Yachtskipper af 3. grad

Tag din yachtskipper 3 online

sejlerkursus,sejlerkurser,speedbådskørekort,duelighedsbevis,speedbådsbevis

Yachtskipper af 1. grad

Tag din yachtskipper 1 online

Brian fra Trustpilot

God og professionel undervisning!
Et effektivt kursus, hvor der var afsat tilstrækkelig tid. Dygtige og venlige undervisere, som også sørgede for mad og drikke. Perfekt for dem der ikke ønsker at bruge flere dage i løbet af sejlsæsonen. Sejlgo får min bedste anbefaling. Jeg tog duelighedsbevis.

sejlerkursus,sejlerkurser,speedbådskørekort,duelighedsbevis,speedbådsbevis

Tine fra Trustpilot

Tak for en rigtig dejlig dag med seriøse – men også hyggelige og underholdende undervisere/instruktører, der formåede at skabe en tryg og afslappende atmosfære om prøven. Både på land og til vands.

Godt materiale til forberedelse hjemme. Der er rigtig mange detaljer at huske, så det var rart at kunne gennemgå det hele på forhånd – og så få underviserens grundige gennemgang med tips og gode huskeregler på selve dagen.
Skønne omgivelser både på land og vand og god forplejning 👌🏻og så til en skarp pris.
Kan varmt anbefales.

sejlerkursus,sejlerkurser,speedbådskørekort,duelighedsbevis,speedbådsbevis

Rie fra Trustpilot

Fem fede stjerner til Sejlgo, for en super weekend.
Jeg står nu med et duelighedsbevis i hånden, efter en super god weekend, med dygtige undervisere, god stemning, fuld forplejning og en professionel tilgang til tingene.
Hvis du står og overvejer et kursus hos Sejlgo, så kan jeg varmt anbefale det.

sejlerkursus,sejlerkurser,speedbådskørekort,duelighedsbevis,speedbådsbevis

Oliver fra Trustpilot

Jeg var for et par uger siden på et rigtig fedt duelighedskursus der strakte sig over en weekend. Meget kompetente undervisere, og god stemning hele vejen. Det var utrolig lærerigt, og jeg kan ikke helt forstå hvor meget jeg egentlig lærte på kun én weekend. Det kan klart anbefales👍🏻

sejlerkursus,sejlerkurser,speedbådskørekort,duelighedsbevis,speedbådsbevis

Sejlerkursus weekend

Vi tilbyder sejlerkursus i weekender på forskellige niveauer, uanset din erfaring som sejler. Vi lægger vægt på en god og sikker oplevelse, og vores undervisere vil altid være klar til at hjælpe og guide dig. Du får en weekend hvor sejlads er i højsædet – det kan også være en god måde at teste på, om sejlads er noget for dig.

Hvilke sejlerkurser skal jeg tage for at lære at komme på vandet?

Duelighedsbevis: Hvis du skal lære at sejle, skal du tage et duelighedsbevis. Dette kursus tager dig igennem den teoretiske del af at sejle. Her lærer du alt om søvejsregler, nødsignaler, lydsignaler og generel god sejlerviden. Det tager typisk en weekend (tre sammenhængende dage) at bestå et duelighedsbevis. Når du har bestået prøver i både teori og praksis, får du dit duelighedsbevis.

Speedbådskørekort: Er du mere til fart? Så kan du tage et speedbådskørekort og/eller vandscooterbevis som et sejlerkursus. Kurserne er typisk forholdsvis hurtige og kan klares på 5 – 6 timer.

Høj faglighed i vores sejlerkurser

Alle undervisere har deres daglige gang i sejlerbranchen, og alle er certificerede efter nødvendige retningslinjer og lovmæssige krav. Det betyder også, at vi kan tilbyde nogle af de mest faglige sejlerkurser i Danmark.

Hvordan tilmelder jeg mig et sejlerkursus?

Du finder det sejlerkursus, som du gerne vil tilmeldes. Vi tilbyder speedbådskørekort, duelighedsbevis, yachtskipper og vandscooterbevis. Under hver kursusside kan du se ledige tider ved at trykke “book nu”. Her vælger du det tidspunkt, som passer dig bedst og gennemfører købet. Du vil modtage bekræftelse på din booking umiddelbart efter gennemført køb. 

Fandt du ikke en tid, som passede dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Kryds atlanten med denne uddannelse

Yachtskipperuddannelserne er overbygningsuddannelser på duelighedsprøven for fritidssejlere. Uddannelserne er opbygget således, at indholdet fra de foregående uddannelser forudsættes kendt til prøverne ved Yachtskipperuddannelserne.

Scroll to Top