fbpx

Speedbådskørekort online

Tag dit speedbådskørekort online gennem vores online undervisningsplatform, hvor du automatisk får adgang til alt undervisningsmateriale. Det betyder du nemt og bekvemt kan sidde og øve den teoretiske viden.

Prisen for et online speedbådskørekort er 400 kr. inkluderer alt undervisningsmateriale

Undervisningsmaterialet er delt op i lektioner, så du ikke behøver ikke at tage det hele på en gang. Du kan undervejs på platformen hele tiden følge med i hvor langt du er nået. Alle lektioner slutter med en lille simpel test, så du kan få fornemmelse af, om du har forstået materialet godt nok.

Selvstudie

400 kr.

Online speedbådskørekort hos Sejlgo

Vi er en af de få sejlerskoler i Danmark, som har udviklet vores egen undervisningsplatform. Det har vi gjort fordi vi allesammen lærer forskelligt nogle, vil gerne sidde i fællesskab med andre og en kompetent underviser, andre vil gerne gå til og fra lektioner.

Når du har gennemgået alt undervisningsmateriale på platformen og føler dig klar til at gå op til den teoretiske og praktiske prøve, kan du via undervisningsplatformen selv bestille prøverne den dag, der passer dig bedst. Vi afholder typisk 3 – 4 prøver om ugen.

Du har adgang til undervisningsportalen i 12 måneder, herefter skal du forny din adgang. Du vil også have adgang til materialet efter du har bestået prøverne, så kan du altid gå tilbage, såfremt du ønsker at genopfriske den teoretiske viden.

Hvorfor skal du tage dit speedbådskørekort online?

Når du tager et speedbådskørekort online, bestemmer du selv tempoet på hvor intens du vil gennemføre undervisningen og hvor mange gange du vil gennemgå lektioner. Traditionelt set har man tidligere skulle deltage i fysiske kurser for at få et speedbådsbevis. Selvom undervisningen er online, vil du fortsat have mulighed for at skrive direkte til vores undervisere, hvis du måtte have specifikke spørgsmål til materialet.

 

Hvad inkluderer vores online speedbådskursus?

Vores online speedbådskursus inkluderer alt, hvad du behøver for at bestå prøverne. Kurset er opdelt i forskellige emner og lektioner. Platformen er designet let og intuitivt og dermed vil du blive ført igennem alle lektioner trin-for-trin. Alle lektioner slutter med en valgfri test. Vi anbefaler, at du tager disse test, for at se hvor meget du har fået ud af den pågældende lektion. Du vil bl.a. komme igennem følgende emner:

  • Dit ansvar
  • Navigation
  • Sikkerhed
  • Søvejsregler
  • Nødsignaler
  • Sikkerhedsprocedurer

Herudover vil du også få belyst alt hvad den praktiske prøve indeholder og hvordan du bedst kan forberede dig til den.

Hvad er fordelene ved at tage et speedbådskørekort online?

Du kan lære på din egen tid og i dit eget tempo. Dette giver dig mulighed for at planlægge din uddannelse rundt om din tidsplan og forpligtelser. Et online kursus er for nogle mere overkommeligt end det traditionelle klassebaseret kursus. Du vil have adgang til materialet i op til 12 måneder efter købsdatoen, og dermed kan du altid hive materialet frem, for nogen går der lidt tid efter de har fået deres speedbådscertifikat til de rent faktisk ender på vandet i egen eller lånt båd.

Hvad er kravene for at tage et online kursus?

Der er ingen krav til at købe sig adgang til vores online materiale, men du skal være fyldt 16 år før du kan gå op til prøverne. Alt materiale er udgivet på dansk og vi anbefaler, at du gennemgår uddannelse via din computer eller tablet.

Hvad koster et online speedbådskørekort?

Prisen kan variere alt afhængig af hvor du tager dit online speedbådskørekort. Typisk vil prisen være mellem 600 – 1300 kr. alt inklusiv. Hos os er prisen 400 kr. for adgang til undervisningsplatformen og 600 kr. til administrations- og censorgebyr, som du skal betale, når du gerne vil gå op til prøverne og få udstedt dit speedbådscertifikat.

Samlet set er prisen hos Sejlgo 1000 kr. inklusiv alt.

Der er forskel på hvordan de enkelte udbyderes online materiale er produceret og designet, nogen har en dedikeret platform og andre steder får du tilsendt et pdf-dokument.

Hvordan tilmelder jeg mig et online speedbådskursus?

Du kan gratis oprette en bruger til platformen og se alle tilgængelige kurser. Herefter kan du købe det kursus, som du ønsker at uddanne dig selv i. Vi skal udelukkende bruge din e-mail eller telefonnummer for at oprette en bruger til dig.

Hvordan tilmelder jeg mig til prøverne?

Det gør du direkte via undervisningsplatformen eller ved at kontakte os på mail. Den teoretiske og praktiske prøve afholdes samtidig, så du vil kun have behov for at bestille det af én omgang. Du kan kun bestille prøver på de dage hvor vi allerede har fysiske klassehold kørende. Typisk 3 – 4 gange om ugen.

Hvad koster prøverne?

Både den teoretiske og praktiske prøve har en samlet omkostning på 500 kr. Omkostninger dækker administrations- og censorgebyr. Skulle du dumpe en af prøverne og skal op til en ny, vil du skulle betale administrations- og censorgebyr igen.

Hvordan ser undervisningsplatformen ud?

Du kan oprette gratis adgang til vores undervisningsplatform og dermed få et smukkig før du køber dig adgang til et online speedbådskørekort.

Du kan oprette en gratis bruger her.

Hvad er forskellen på et fysisk klassehold og online kursus?

Fysisk klassehold indebærer at du deltager i et klasselokale sammen med andre kursister og en erfarne instruktør, som underviser jer i de pågældende lektioner. Instruktøren vil guide dig gennem hele kurset og besvare eventuelle spørgsmål, du og de andre kursister måtte have. Her vil der også være rig mulighed for at diskutere emnerne i fællesskab med andre kursister, og udføre forskellige opgaver i lektionerne i grupper. Klassehold er til dig som gerne vil lære i plenum med en fast tilknyttet instruktør. Et klassehold kræver også, at du har forberedt dig godt hjemmefra.

Modsat er et selvstudie mere fokuseret på dig og din tid. Her går du til og fra opgaverne som passer dig bedst, du kan tage lektionerne af flere omgange. Vores lektioner indeholder videoer og illustrationer, som nogle gange kan kræve et ekstra øjekast. Selvstudiet er til dig som lærer bedst i eget tempo.

 

Hvorfor er et online kursus billigere end et fysisk klassehold?

Et online kursus er billigere fordi det ikke kræver ligesom ressourcer at afholde kurset. Her står du selv for undervisningen, frokosten og tiden du ligger i. På den måde kan du spare lidt ekstra penge, dog vil du ikke have samme adgang til en professionel instruktør. På vores online kurser vil du dog altid kunne stille eventuelle spørgsmål direkte til os, og vi vender typisk tilbage med svaret indenfor 24 timer. Hvis du har flere spørgsmål, anbefales det, at du sender dem samlet, så er det nemmere for både os og dig.

Kan du købe flere kurser

Ja, du kan købe alle vores sejlercertifikater i online format. Alt fra duelighed, vhf, speedbådskørekort og yachtskippers. Vi udgiver løbende nye online kurser, som ikke nødvendigvis giver dig et certifikat i sidste ende, men giver dig mere dybdegående viden, som er yderst brugelig når du sejler rundt i danske og udenlandske farvande.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi automatisk holde dig opdateret, når der kommer et nyt kursus, du kan købe adgang til. Har du tidligere købt et online kursus får du 15% rabat på de efterfølgende kurser.

Du bestemmer selv

Vi har kurser i både hverdage og weekender. Du bestemmer derfor selv hvornår du ønsker at tage dine certifikater

Dygtige og erfarne instruktører

Vores instruktører er alle sammen med erfaring og en daglig gang i sejler branchen. Alle sammen certificeret hos Dansk Sejlunion.

Små hold

Vi er allesammen meget forskellige når vi skal lære nye ting. Alle vores hold er mindre hold, så du som kursist får en mere 1:1 undervisning - meget anderledes i forhold til mange andre sejlerskoler i Danmark

Kvalitet i undervisningen

Vores undervisningsmateriale er skræddersyet baseret på mange års erfaringer, personlige fejltagelser og selvfølgelig Søfartsstyrelsens krav til speedbådbeviser i Danmark.

Opgradere dine egenskaber

Vi udsteder alle tilgængelige indenfor sejlads. Har du allerede taget et af vores kurser, så tilbyder vi rabat, hvis du vælger at tage flere.

Gratis genopfriskningskurser

Hvis du allerede har et speedbådscertifikat, men ikke helt kan huske de basal ting, så kan du tage på et gratis genopfriskningskursus hos os.

Ja, hos Sejlgo kan du tage et online speedbådskørekort kursus via vores egen undervisningsplatform.

Prisen kan variere alt afhængig af hvor du tager dit online speedbådskørekort. Typisk vil prisen være mellem 600 – 1300 kr. alt inklusiv. Hos os er prisen 400 kr. for adgang til undervisningsplatformen og 600 kr. til administrations- og censorgebyr, som du skal betale, når du gerne vil gå op til prøverne og få udstedt dit speedbådscertifikat.

Samlet set er prisen hos Sejlgo 1000 kr. inklusiv alt.

Der er forskel på hvordan de enkelte udbyderes online materiale er produceret og designet, nogen har en dedikeret platform og andre steder får du tilsendt et pdf-dokument.

Vores online kursus i speedbåd er modulbaseret og giver dig adgang til alt det nødvendige materiale. Du går igennem alle lektioner trin-for-trin og bestiller prøverne direkte i platformen, når du er klar til at få udstedt dit speedbådskørekort.

Længden af kurset afhænger af dit eget tempo og læringsevne. Nogle kursister kan gennemføre det på få dage, men andre foretrækker at tage det over en længere periode.

Typisk er længden af kurset også påvirket af, hvordan du rent praktisk får tilpasset din kalender.

Du kan gratis oprette en bruger til platformen og se alle tilgængelige kurser. Herefter kan du købe det kursus, som du ønsker at uddanne dig selv i. Vi skal udelukkende bruge din e-mail eller telefonnummer for at oprette en bruger til dig.

Du tilmelder dig direkte i Sejlgos egen undervisningsplatform på en af de udbudte dage, som passer dig bedst. Du kan også tilmelde dig ved at tage direkte kontakt til os på mail. Vi afholder typisk prøver 3 – 4 gange om ugen.

Ja, det kan være en særlig god ide at øve den praktiske del, når du tager et speedbådskørekort online. Du må 30 dage forinden at have bestilt dine speedbådsprøver sejle med en, som allerede har et speedbådskørekort. Husk dokumentationen for en bestilt prøve. Her er det nok at fremvise din kvittering, som du automatisk får tilsendt, når du bestiller prøver hos os.

Ja alle vores lektioner i undervisningsplatformen afslutter med en simpel multiple-choice test, som giver dig en fornemmelse af hvor godt du har forstået lektionen. Disse test vil ikke være det samme, som du skal op i, da det er den pågældende censoren som kommer med prøven, men emnerne og tilgangen vil være den samme. Vi ser en langt større beståelsesrate hos online kursister, som har gennemgået materialet grundigt og bestået disse små afsluttende tests med +70% i score.
Scroll to Top