Sejlerkurser

KURSER I SEJLADS OG NAVIGATION

Drømmer du om at opleve verden fra vandsiden, og i mange tilfælde med vinden som drivkraften, så er et sejlerkursus lige nu for dig. På vores sejlerkurser lærer vi dig de teoretiske og praktiske ting om sejlads, men også hvordan du bruger sejladsen det kan fx være en bæredygtig alternativt ferieform. Sejlerkurser lærer dig hvordan og hvorledes, du bliver først en dygtig sejler, når du tager ture ud på vandet. Det behøves nødvendigvis ikke kun være lange togter, hvor du får alle dine fede oplevelser på vandet.

Se alle vores kursustilbud som Sejlgo tilbyder. Vi kan tilbyde alle kurser og uddannelser, som man kan kvalificere sig til som fritidssejler. Vi kombinere teori og praksis i alle vores kurser, og giver dig som deltager den fornødne sikkerhed til at tage ud på egen hånd. Ikke mindste invitere folk med ombord.

01.

Når du tager dit speedbådskørekort hos os, bliver du sejlklar på kun én dag – og der er beståelsesgaranti!

02.

Hvis du allerede har et speedbådskørekort, så kan du opgradere til også at måtte sejle vandscooter ved at medbringe din egen vandscooter og tage en praktisk prøve hos os

03.

Uanset om du allerede har et speedbådskørekort i forvejen eller ej, så kan du, hvis du ønsker et større kendskab til både navigation og søkort med fordel tage et duelighedsbevis

04.

Yachtskipper af 3. grad

05.

Yachtskipper af 1. grad

Hvilke kurser skal jeg tage for at lære at komme på vandet?

Duelighedsbevis

Hvis du skal lære at sejle skal du tage et duelighedsbevis. Dette kursus tager dig igennem den teoretiske del af at sejle. Her lærer du alt om søvejsregler, nødsignaler, lydsignaler og generelt god sejler viden. Det tager typisk en weekend (3 sammenhængende dage) at bestå et duelighedsbevis. Og når du har bestået prøver i både teori og praktik, får du dit duelighedsbevis.

Speedbådskørekort
Er du mere til den hurtige side? Så kan du tage et speedbådskørekort og/eller vandscooter bevis som et sejlerkursus. Kurserne er typisk forholdsvise hurtige og kan klares på 5 – 6 timer.

Høj faglighed i vores sejlerkurser

Alle undervisere som underviser på vores sejlerkurser er med daglig gang i sejler branchen, og alle sammen certificeret efter nødvendige retningslinjer og lovmæssige krav. Det betyder også vi kan tilbyde nogle af de mest faglige sejlerkurser i Danmark.

Hvordan tilmelder jeg mig et sejlerkursus?

Du finder det sejlerkursus som du gerne vil tilmeldes. Vi tilbyder speedbådskørekort, duelighedsbevis, yachtskipper og vandscooter bevis. Under hvert kursus side kan du se ledige tider ved at trykke “book nu”. Her vælger du det tidspunkt, som passer dig bedste og gennemføre købet. Du vil modtage bekræftelse på din booking lige bagefter gennemført køb. 

Kunne du ikke finde en tid der passer dig på en af vores kurser, kan du kontakt os, vi udvider løbende med nye hold og tider. Ring til os. 

Scroll til toppen