fbpx

Gratis søkort online

gratis søkort online

Efter en aftale mellem Geodatastyrelsen og Eniro om digital fremvisning af danske søkort data i marts. Er disse kort nu tilgængelig gratis online. Du har nu mulighed for at se digitale danske søkort, der inkluderer områder som Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne. I øjeblikket er disse kort kun tilgængelige på Eniro’s svenske hjemmeside, men der er meldt ud af de bliver offentliggjort på deres danske hjemmeside. Hvornår vides ikke endnu.

Bemærk: Søkortene kan ikke bruges som faktisk navigation, men som et værktøj til at planlægge sejladser og generelt orientering til søs.

Kortene indeholder vanddybder, dybdekurver og bundens natur. De viser skibsruter, fyrtårne, permanente sømærker og andre markeringer. På land viser de bebyggelse og attraktioner såsom restauranter, butikker og tankstationer.

Hvis du er usikker på, hvad symbolerne betyder, kan du bl.a. se vores undervisningsmateriale om bøjer og farvandsafmærkninger.
Du kan også se en fuld liste over alle symboler her.

Hvis du gerne vil lære at løse et søkort, kan du hoppe på et af vores speedbåds- eller duelighedskursus. Her lærer du bl.a. at læse et søkort.

Du kan finde søkortene her

Indholdsfortegnelse

Hop ombord på et sejlerkursus

Sejlgo tilbyder et bredt udvalg af sejlerkurser og er det perfekte valg for alle, der ønsker at lære at sejle med en professionel og underholdende tilgang. 

Kursister hos Sejlgo i Svendborg
Scroll to Top

Vil du have alle de nødvendige tips og tricks på vandet og ved kajen? 🚤

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi holder dig opdateret på hvad der sker i sejlerverden. Pst.. Vi spammer ikke din indbakke ☺️