fbpx

Bådvurdering og besigtigelse ”survey”

Har du brug for en vurderingsrapport til dødsbo, forsikring, finansiering eller i forbindelse med køb og salg af en båd, så kontakt SejlGo. Vi giver dig en uvildig vurdering af din båds mulige salgspris. Det betaler sig altid at få en uvildig gennemgang og vurdering af båden. Ring til os på telefon +45 42 57 29 89 eller skriv på e-mail: info@sejlgo.dk

Priser for bådvurdering

Salgsvurdering er gratis og inkluderet i nogle af vores salgs- og købspakker
Skriftlig rapport er ikke inkluderet i ovenstående priser. Ved skriftlig rapport tillægges DKK 3125

Inklusive 25% moms, kørsel, gennemgang af papirer, bropenge.

Få en uvildig salgsvurdering

Mere om surveys

Survey kan ske på forskellige niveauer! Dette afhænger af bådens type, det ønskede omfang af besigtigelsen eller omstændighederne, hvorunder båden befinder sig.
Men uanset størrelsen af båden er det dog vigtigt, at gennemgangen omfatter alle de elementer i en båd, som har med sødygtighed, styrke og sikkerhed at gøre, såfremt det er muligt.
Vi anbefaler altid, at en handel ikke gennemføres før båden har været gennemgået af en sagkyndig person, både indvendig og udvendig, samt at køberen har haft mulighed for at foretage en prøvesejlads.
Ofte sker handlen om vinteren, hvor det ikke er muligt at prøvesejle båden. En tilfredsstillende prøvesejlads bør indføres som en betingelse i købekontrakten.

Scroll to Top