Sælg din båd og vælg selv salæret

Hos Sejlgo har vi lavet en transparent, simpel og billig model til dig som gerne vil sælge din båd. Du kan derfor vælge at oprette din båd ganske gratis via vores platform og tilkøbe ydelser undervejs, hvis din båd umiddelbart ikke fik den interesse, som du håbede på. Du kan også vælge at gå med vores mæglerpakke fra starten. Her varetager vi alt for dig – med andre ord kan du slippe for det hårde arbejde. Du kan skræddersy din pakke præcis, som det passer dig. 

Et godt sted at starte!

Gratis

Startpakken

Kom nemt, hurtigt og gratis i gang med at sælge din båd

Inkluderet:
Tilkøb:

Ofte brugt til både i prisklasse fra 100.000 DKK

4.800 DKK

Backoffice

Få styr på det administrative og international eksponering

Inkluderet:
Sælger står for:

Ofte brugt til både i prisklasse fra 180.000 DKK

12.500 DKK

Mæglerpakke

Få hjælp til forhandling og kontakt. Du står selv for fremvisningerne

Inkluderet:
Sælger står for:

Ofte brugt til både i prisklasse fra 350.000 DK

Min. 20.000 DKK

Mæglerpakke+

Lad os klare det hele for dig

Inkluderet:

Hvordan kommer du i gang?

Det skal som sagt være nemt at sælge din båd i hele Europa. For præcis at forstå, hvad du skal gøre, har vi nedenfor lavet tre rubrikker, som forklarer nøjagtig hvordan. God fornøjelse!

Opret din båd

For at få sat gang i salget og eksponeringen af din båd, har vi brug for lidt oplysninger. Det er f.eks. billeder og hvilken service, du ønsker. Men bare rolig, det er næsten det eneste, vi beder dig om. Vi har lavet et oprettelsesvindue, som tager dig igennem alle felter og steps. Hvis du har materialet klar, kan en båd oprettes på ca. 10 minutter – nemt, ikke?

- Vælg din pakke når du opretter din båd direkte på vores hjemmeside hér

Det er dig, som bedst kender båden og den store passion for oplevelserne din båd kan give. Og helt ærligt, det er jo også dig, der kender båden bedst! – Ønsker du ikke opgaven, så lad os klare det for dig. 

Ved oprettelse af din båd, uploader du alt materialet på båden. Vi hjælper med kommunikationen undervejs og sørger for, at alt logistik fungerer, som det skal. Inkluderet i vores mæglerpakke får du skarpe billeder til markedsføring, video af båden og alt, hvad der skal til for at sælge din båd. 

- Vi fremviser båden, hvis du vælger vores mæglerpakke+

Vi forhandler salget hjem

Vi ved godt, at det ikke er alle der selv har lyst til at forhandle om prisen på deres båd. Derfor kan du med mæglerpakken få din personlige bådmægler, som forhandler med køberne for dig. Faktisk er vores bådmæglere eksperter i bådsalg og ved præcis, hvordan man får den bedste pris for din båd. Når du har accepteret et bud fra køberne, klarer vi naturligvis også hele sagsbehandlingen. Vi er derfor med dig helt frem til den dag, hvor du trygt overdrager nøglerne til den nye ejer. 

- Vi forhandler med køber, hvis du vælger vores mæglerpakke eller mæglerpakke+

Bliv ringet op indenfor 24 timer

Vi klarer det meste for dig!

Danske bådmæglere har i mange år tjent godt på at komplicere et marked. En af de store udfordringer ved båd markedet er dens tendens til internationalisering. Rigtig mange både bliver solgt på kryds og tværs af nationaliteter, og med mange nationaliteter virker det hele kompleks. 

Men det er slet ikke kompliceret. Hos Sejlgo klarer din personlige bådmægler papirarbejdet, dialogen med køber og andre tredjepartsfunktioner der er indover salget. På den måde er du sikret et professionelt båd salg. 

Fremvisningen af din båd, dem klarer du muligvis selv, afhængig af hvilken løsning der passer dig bedst, men din personlige mæglere står for alt andet – såfremt du har valgt vores mæglerpakke. 

Hos Sejlgo ved vi godt bådsalget kan variere fra 100.000 kroner og op til mange millioner. Vi har derfor bygget det således at du kan benytte os med og uden mægler, men skulle du får brug for en mægler undervejs kan du hurtigt få en ombord uden at skulle gøre yderligere. 

Bliv eksponeret i hele Europa

Du kan med en enkelt båd oprettelse blive eksponeret i hele Europa

Tilkøb ydelser undervejs

Gik salget ikke helt som du håbede på, så kan du nemt opgradere til vores mæglerpakke undervejs

Få en professionelmægler på fra start

Du vælger selv om du vil have en mægler ombord på dit salg, men i mange tilfælde kan det være en god ide

Billige sejlerkurser

Har du købt eller solgt en båd igennem Sejlgo.dk, så får du automatisk 25% rabat på alle vores sejlerkurser

Scroll til toppen

Vil du have alle de nødvendige tips og tricks på vandet og ved kajen? 🚤

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
150 DKK på en værdikupon til vores sejlerkurser